Uncategorized

Label rouge kip Zandvoort

Voedsel is een onmiskenbare levensbehoefte. Het eten van hygiënisch voedsel van goede kwaliteit is essentieel om de gezondheid van het lichaam te behouden. Voedsel van slechte kwaliteit zal je interne lichaamssystemen verstoren en zal je uiteindelijk ziek maken. In de huidige commerciële wereld is het buitengewoon moeilijk om gezond voedsel te vinden en te kopen. Bent je op zoek naar pluimveeproducten van goede kwaliteit, probeer dan producten te kopen bij Label rouge kip Zandvoort. Koop je producten met dit label, dan ben je verzekerd van de beste pluimveeproducten. De producten met dit label zijn van superieure kwaliteit en veiliger dan alle standaardproducten die op de markt verkrijgbaar zijn.

Superieure kwaliteit

Label rouge kip Zandvoort geldt als een superieure kwaliteitsstandaard sinds 1965. Zijn lange geschiedenis en populariteit maken het betrouwbaar. Consumenten kunnen er zeker van zijn dat de gevogelteproducten met het label voldoen aan de vooraf gedefinieerde veiligheidsnorm en dat er geen kans is op het eten van producten van slechte kwaliteit. De pluimveebedrijven die werken volgens Label rouge kip Zandvoort streven naar een natuurlijke leefomgeving voor de dieren en geloven niet in kunstmatige omstandigheden. De dieren krijgen dus geen kunstmatig voer. Dit is de belangrijkste reden dat het vlees van dieren die op deze boerderijen worden gekweekt, anders en lekkerder smaakt in vergelijking met andere.

Snelle groeisnelheid van de kippen

De groeisnelheid van kippen speelt de belangrijkste rol bij het bepalen van de kwaliteit van de producten. De kip op de markt bereikt over het algemeen het gewicht van twee kilo in 35 dagen, maar de Label rouge kip Zandvoort bereikt het gewicht van twee kilo in een tijdspanne van 82 dagen. Deze ongehaaste en natuurlijke groeisnelheid van de dieren maakt het vlees veel rijper en lekkerder in vergelijking met de andere marktproducten. Deze stressvrije groei zal ook terugkomen in de smaak van voedsel en de consument proeft het verschil gemakkelijk. 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *